Happy 2nd Birthday My Lil. Princess(hapdate)

Control cun..baek punya
Tiup punya tiup..hampeh tak terpadam pun candle tu…

dah jadi taska dah umah aku…..punya bz lepas potong cake baru tukar baju..

Antara member2 ex-UiTM aku yg datang (from left Wahida,Padel n Heny)
Hari nie tepat 9.42 pagi 14 Dec Nur Aina Sarah genap 2 tahun. Terlalu pantas masa berlalu dalam tak sedar sudah meningkat ketahun ke 2 wujudnya permata hati insan teristimewa dalam dakapan kami suami isteri. Syukur Alhamdulilah Aina membesar dengan sihat dan memberi kami senyuman gelak tawa yang tak sudah dengan keletahnya.

Sambutan Hari Jadi kami raikan dengan suasana sederhana dengan menjemput rakan2 dan ahli keluarga terdekat sahaja.Tapi penat jugalah…. memasak,melayan tetamu…yang tak putus2.

~~~ byk lagi gambar yg ingatkan nak di upload..tapi Maxis malam nie sengal lah pulak….nantilah aku update later.

Posted by Picasa

8 Responses to “Happy 2nd Birthday My Lil. Princess(hapdate)”

  1. arina Says:

    happy besday dearest aina! semoga jadi anak yang solehah!

    🙂

  2. mamadanish Says:

    Happy birthday to aina..
    MAy Allah bless you…
    *Danish kirim salam*
    heheh

  3. wanie Says:

    happy birthday aina..semoga jadi kebangaan keluarga bila besar nanti

  4. mamaaina Says:

    thanks auntie2 semua….:-))

  5. ::Umi Sufira:: Says:

    Walaupon saya pendatang asing di blog ini..tetap juga nak wish Happy belated birthday Aina…lahir hujung tahun ye..semoga membesar jadi anak yang solehah..amin=D

  6. mamaaina Says:

    Thanks..umi sufira…

    takder maknanya pendatang asing gitu……
    pendatang yg dialu2 kan adalah…..

  7. NUR Says:

    happy birthday aina!
    semoga berkat umur murah rezeki & jadi puteri yg solehah!Amennnn..

  8. mamaaina Says:

    Thanks Nur,
    amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: