Tag

Aku telah di Tag oleh Muhaiyom……..
Oklah…..nasib baik…aku free petang cam gini…so inilah jawapannya!!!!
1. Do you think u are hot?

Entah lah …labu…….korang rasa aku hot kah? Nanti i tanya sama Mr Hubby yer……

2. Upload a pic of u..


3. Y do u like thus picture?

Suka sangat…picture aku 26 years ago…..lihat betapa sexy nyer aku…kecik2 dah pandai dedahkan tut……… yang pegang aku tu Mak Usu aku……..yg kelakarnya…..dia bersalin anak 1st just 2 minggu awal dari aku masa bersalin kan Aina…sebab dia kahwin lambat……tak sangka..budak kecik yg dia pegang tu….anak2 boleh sebaya..hehehhee

4. When was da last time you eat pizza?

Bulan lepas kot……aku gedik ajak Mr Hubby makan….masa tu lunch time ..tak tahu nak makan apa…hari2 makan nasi…fed up tau…

5. The last song u listen to..

Dancing Queen kat FS aku…….sebab aku suka lah…

6. What r u doing right now besides doing this?

SMS kawan aku…ajak bla..bla…bla…

7. What name u prefers beside yours?

Mustaza (sebab nama laki aku ) n Aina Sarah ( nama anak aku)

8. People to tag?

Nur
Sayang Ibu
Kak Intan
CapT
– Nonie

9. Who is no.1?

Blogger yg besday her doter same day same year dgn Aina….kita org pun same kampung..kan..kan……

10. Who is no.3?

My cousin………yg berada di JB……

11. who is no.5?

Blogger yg kini tgh preggy…….semoga semua selamat yer Nonie…

12.Who is no.4?

Just baru berkenalan……..salam kenal CapT

13.who is no.2?

pun baru jer berkenalan…her doter name lebih kurang dgn Aina…Aina Suraya kan….and my doter is Aina Sarah..

3 Responses to “Tag”

  1. intanmaria Says:

    hehehe..

    sexy btul la roha masa kecik…

    i like!

  2. muhaiyom Says:

    comelnya…mama aina…klu homework da siap bagi tau la kita..nasib baik kita singgah sini tengok..tahniah..berjaya siapkan homework..

  3. mamaaina Says:

    kak intan…ish malu tau..

    muhaiyom…
    baik cikgu!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: