Christmas Tree in Making _Pavillion


Sebulan jer lagi Christmas menjelma …look the giant tree at Pavillion cantik2 tak kawan222 (biasa jer bagi akulah)…..tapi masa sambutan hari raya tak der pulak happening macam nie? musykil kan…

Apapun… mungkin foreigners yang berada di sini atas pelbagai tujuan..akan berasa seperti di rumah sendiri…..merayakan hari kebesaran mereka…

Negara kita yang aman makmur nie.. Let us continue to work toward peace and live in harmony, so that we all may continue to enjoy life….!!! Peace!!!!

# paparan gambar yg kurang umphh amat dikesali al maklumlah….HP camera yg cikai jer…..baru jer snap a few minutes tadi…masa aku ngular jap pi UOB Bank depan Sg Wang…

2 Responses to “Christmas Tree in Making _Pavillion”

  1. muhaiyom Says:

    besarnya nya la hai pokok tu..klu hari raya kita hawat dia x letak ketupat besau2…hehehe..
    biasala tu..klu utk dorang bagak2 dorang wat..cth mcm patung kat batu caves tu..besar mengalahkan bukit…

  2. mamaaina Says:

    tu lah pasal..kalau hari raya macam hambar je kan….tapi pi lantak lah depa…janji jgn pakai duit kita :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: