Luv SRK n Kajol

Nielah aktiviti aku hari nie…..layanzzzz……

Takder apa nak buat kat rumah….kemas punya kemas sekali nampak cd Khabi Kushi Kabhie Gham…so layan lah apa lagi…..salah satu my fav movie….
Kan aku plan nak pi Desa Water Park…cancel …. da…..plan bertukar next month..ingat nak buat gathering sekalik ngan member2 lama…
So tak buat apa kat rumah…..sambil layan Aina…lepak….tgk cerita nielah…yg kelakar tu Aina sekali menari bila dgr lagu2 dalam filem nie…aduh anak aku terjebak pulak dgn citer industan.

2 Responses to “Luv SRK n Kajol”

  1. mamadanish Says:

    wakakkaa..
    i luv SRK toooooooooooooo
    Tapi sejak kawin ni dah kurang update sal hal dia cos..biasalah ayahdanish…tak suka citer hindustan..

    Selalu perli SRK i..bangla..menci..

  2. mamaaina Says:

    mamadanish.
    i hanya ada mood tgk hindustan kalo SRK yang berlakon…lagi2 kalo ada kajol.
    tu lah pasal..sejak kahwin…nie..kerang sikit ambik tahu perkembangan SRK…last tgk latest movie dia om shanti om…tu pun kat TV 2 masa malam depavali….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: