Roti Canai oh Roti Canai

Dulu aku bukanlah seorang penggemar roti canai….tak tahulah sejak bila aku start addicted dgn roti canai nie………
Sekarang nie aku terbayang2 roti canai…..lapar……!!
Lagi2 skg ada Restaurant mamak baru buka kat sebelah apartment aku……..sedap wo…….meleleh dah ayaq liur nie……
Lagi satu aku admirer bangat roti canai kat NZ Restaurant….selalunya…kalo pagi2 kat office sanggup aku ke Menara Standard Chatered tu…mencari roti canai ni…..
Nota : Sebenarnya entry nie adalah kerana aku Lapar!!!!!

3 Responses to “Roti Canai oh Roti Canai”

  1. wanie Says:

    sedap nye roti canai..teringin pulak dah ni..dah la mmg tgh lapo..

  2. NUR Says:

    wehh..lapo gak laa tgk roti tu..

  3. mamaaina Says:

    Wanie n Nur,

    adakah gambar itu membuat kamu semua lapar……tak per……restaurant mamak ada di mana2 shj…:-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: