Missing them so much (Aina’s cousin)

Mariem
Yusouf


Yunoes
Mereka2 nie merangkap anak2 buah Mr Hubby……anak kakak Mr Hubby. Semuanya dah menetap semula di Morocco ikut bapa dia org ngan SIL aku sekali.
Missing them so much.Aku tahu Aina pun mesti rindu bangat dgn cousin2 dia nie.
Dulu every weekend….sure kita org melepak kat rumah depa, kecoh n happening. Since dia org dah menetap di Morocco sejak penghujung August lepas, rasa weekend macam semacam jer.
Kalo tidak Aina sure terlompat2 , menjerit2 kalo jumpa cousin2 dia nie….huhuhuhu.Sedih pulak bila teringat kan diaorg….bila lah dapat jumpa balik.Bila pulak SIL nak balik bercuti nie…..
Mak Ngah, Pak Ngah and Aina…Missing you all so much lah dear!!!!!

4 Responses to “Missing them so much (Aina’s cousin)”

  1. wanie Says:

    aina ade cousin kat morocco…mesti rindu sgt kat diorang kan…takpe..nanti leh jalan2 ke morocco lawat diorang

  2. en_me Says:

    hi akak ittewww.. salammmz

  3. intanmaria Says:

    em…
    semua iras2 anak arab..

    admirer esp their nose..mancung..
    =D

  4. mamaaina Says:

    Wanie,

    bukan Aina dia rindu mak ngah dia nie pun rindu bangat kat depa…
    nak pi sana tak mampu lagilah..kalo mak pak depa sponsor..kecik tapak tangan klcc kitaorg balas..heheheh

    en-me
    hy

    kak intan,
    dah bapak dia arab + mak depa anak mami….hidung mcam gitu memang tak boleh dielakkan :-))..Aina jugak ikut hidung mama dia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: