Update jer…

Nampaknya produktiviti aku menurun bulan nie…. entry blog berkurangan yer puan-puan.Bukan apa ..bila timbul penyakit M, takde sesiapa yang boleh membantu kecuali diri sendiri.Lagi pun last week kan aku kurang sihat sikit, so mood untuk memblogging pun kureng.Alhamdulilah,this week sudah ok…aku kembali cergas cerdas dan bersemangat.

Chewah….nampaknya semangat untuk bekerja sudah kembali..tp akhir2 tahun cam gini biasalah department aku……slow moving sikit….. so byk lah melepak2 kat office tu sambil mencari2 kerja baru..gatal sungguh nak bertukar angin kan aku nie…aku bukan apa..kerja sini ok…bos ok…cuma….benefit kureng sikit…staff bolehlah……cuma enviroment kureng happening berbanding tempat kerja lama……maybe…staff2 kat sini semua sudah berumur…kot..tak boleh masuk ngan kepala aku.Tapi masalah nya…aku malas betul nak attend interview..pi apply rajin bila depa call , mula2 bersemangat nak pi..tapi last minute aku cancel..giloz sungguh.Daripada 4 temuduga yg aku dapat cuma satu jer yg aku pi…..gatai sungguh yg pi apply byk2 tu apahal kan.

Ignore jerlah..lepas nie kalo ada peluang yg lebih baik…harus aku cuba kan.

Tiba2 idea..untuk merapu hilang.ngantuk beb.ok chau..esok sambung.

4 Responses to “Update jer…”

  1. ::Umi Sufira:: Says:

    Salam perkenalan!=D banyaknya interview hehe..gud luck for the interview=D

  2. mamaaina Says:

    hye..umi sufira,

    Salam….
    thanks

  3. NUR Says:

    yuuhuuu…where r u?sonyap jo..

  4. mamaaina Says:

    hye..nur

    ado kek sini..ha..
    sajo,,sonyap mood memblogging takdak….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: