Confusing (Hapdate)

Busy bangat…pening kepala…confuse222…..tu sebab lama tak update.Lagi pun no mood to update blog. Sekarang tgh sibuk dgn 1 projek nanti akan di war-warkan…..
Lepas tu aku pi menggatal saje test market kat Jobstreet..macam dah boring jer kerja kat sini….setiap masa setiap saat buat kerja yg sama jer…tension222222.
Dalam seminggu nie…ada 2 interview yg aku dapat…both company….memang aku suka….1st interview aku tak pie pun..MALAS.
2nd interview esok (Friday)…rasanya akan aku pergi …KOT….sebab benefitnya..tersangat lah bagus compare company aku sekarang nie.
3rd interview next month…with SPA. (nie memang ramai desak aku suruh pi sebabnya…GOV lah)
Sampai berdenyut2 kepala aku nie ha!!! fikir pasal interview…sebab dah lama tak pi..rasa seram sejuk pulak……
Apa pun Mr Hubby suruh pi jer…dapat tak dapat lain cerita..yg penting USAHA.
Aku nie bukan boleh fikir byk sgt…start lah kepala nie berdenyut2 tak ingat punya……macam nak hantuk ke dinding je.
Oklah…sekian laporan untuk hari nie…ngantuk..pening2222.

#### Patutnya aku ada interview hari nie…nampaknya tak pielah….macam mana aku nak pie? takder transport…laki aku pulak ada hal….busy jer manjang.Dahlah kat Subang Hi Tech nun…so MALAS.Nak naik taxi pun malas..boleh? Lagi pun aku keje hari nie malas nak ambik half day…so sebab MALAS menguasai diri…so tak pegi lah……..
Kenapa lah penyakit MALAS menguasai diri aku sejak akhir2 nie..mungkinkah sudah bosan dgn kerja skg……bestnya kalo duk rumah …. ..main2 ngan Aina…..tapi duit masuk…….biler??????

3 Responses to “Confusing (Hapdate)”

  1. Ealyie Says:

    ekekeke.. pikir pasal keje mmg tak sudah.
    last week ely ada exam masuk gomen..tah la adapat ke tak. calon sampai 600 org, kekosaongantah bape jek..

  2. NUR Says:

    gud luck ye..i pon x tau bp lame i nk dok keje tempat skrg ni..cam malap je masa depan…nk g blaja lg cam malas jer..nk g oversea cam x lopeh..hahaha…sesamalaa kite cari keje baru..gomen pun gomenlaaa..

  3. mamaaina Says:

    ealyie…& Nur

    memang letih kalo kalo tempat kerja takde future…w/pun company nie dari segi luaran gah..kononya..tp hampeh.lagi2 kaum bumiputera..sebab company lebih mengutamakan kaum2 mereka..so faham2 jerlah…
    tp nasib baik ….. suasana tu lebih freedom…syg nak tinggalkan tp…nak buat macam mana….kita nak cari yg lebih baguih dan secure kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: