Open House (hapdate)

Dapur aku tak berasap hari nie..byk pula jemputan open house. So,breakfast hari ni just nyamah roti bakar jer..kasi perut longgar2 sikit. Jemputan pertama : Cheras , ke2: Taman Maluri, ke3:Jauh lah pulak ,Kajang.Tu pun ada satu lg kat Rawang ..tak pi kot..jauh bebenor.
**** Memang semput perut aku semalam…..dalam ting tong badan tak sihat nie…pi juga open house tu.Daripda nasi beriani, nasi impit kuah lodeh,satay,nasi tomato,laksa,mee rebus…..semua aku tibai. Tapi makan takder feel pun..sebab selsema n batuk nie. Sampai rumah terus down….langsung demam.HUHUHUH………tak larat betul.

nie jer lah picture yang sempat aku snap. Masa nie kat Kajang….ambik kau siap pasang kanopi lagi.Nie rumah member Mr Hubby

One Response to “Open House (hapdate)”

  1. NUR Says:

    alamak…raya sakan ke?i keje lagi ni huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: