Berbuka Ramadhan 21

Ingatkan semalam(Sunday) nak masak…siap list down ngan Mr Hubby nak masak apa…tiba2 kakak aku call suruh berbuka kat rumah dia.Terus say OK jer..rezeki jangan ditolak yer tak.
Bagus juga pagi ahad tu..sungguh meletihkan…nasib baik iman kuat lagi…kalo tak habis satu botol air aku kerjakan.Mana tak nya, sibuk mengemas rumah…angkat almari,meja…kononya nak ubah style sikit lah….letih….smpi menggigil kaki nie.Aina pulak dok jadi tukang kacau satu hari semalam pagi sampa petang dia tak nak tidur.Main ….. jer…huhuhu…letih aku.

Sampai rumah kakak aku awal lagi dalam pukul 5 cam gitu.Tgk 2 abang ipar aku tgh busy kat dapur.Kakak aku ngan aku nie sama jer …. nasib baik dapat suami yg kaki masak….relax sikit……tp dalam relax2 jadi tukang potong2 jerlah.
Abang ipar masak special sikit semalam…n sedap sangat…5 bintang!!!
– Steambot (udang,fishball,kangkung,cendawan) ala tomyam ..yg sedap sgt
– Ketam panggang (umphh)
– Ikan merah masak kicap.(favourite aku nieh)
– Masak lemak cili api nenas dan ikan kurau
# smpai lupa nak snap gambar punya laju jer kita org makan….sedap22222

TQQQQ..lain kali jemput lagi yer…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: