HapPy BiRthday My WonderFul HusbAnd

#siapa punya birthday la nie…Aina yang over

Sometimes I worry about you
You don’t relax enough
You work so hard
There is so much for you to do

Sometimes I worry about you
You don’t realize how much
you are appreciated
or how much you give
of yourself to others
or what a wonderful husband
you are to me
and what a perfect father
you are to our children

Other times I am thankful
for the way you are
as I realize it is the
only way you could be

But at all times
I want you to know
that I respect you greatly
and I thank you for
being the best man in the world
in every way
I love you
– Susan Polis Schutz

Happy Birthday with All My Love Always
Hari nie 20 Sept , Birthday Mr Hubby, just beli 2 slices cakes kat SR..itupun saja jer…sebab Aina nie pantang sikit tgk cake..start lah mulut dia bising…”behday to u……” sampai muncung2 mulut dia duk nyanyi kan lagu birthday tu.Bila smpi kat SR,dia dah start lompat2 sambil nyanyi2…itupun beli lepas buka puasa.Hari nie just berbuka kat Restaurant Manggo Chili (Thai Food) kat Giant Kinrara,malas nak kuar jauh2..sure ramai org shopping raya…lagi2 shopping2 mall kat KL.
Pagi Sabtu tadi, sempat pi Jusco IOI shopping raya sikit, Aina just tinggalkan kat taska,nasib baik pagi tak ramai sangat org..senang sikit nak membeli dan membayar….kalo Aina ikut memang susah sikit nak shopping…duk main2 kejar dengan dia. Dekat 3 jam jugalah meronda2 kat situ…huhuhu…pokai sekejap..hehehhe…
Sempena birthday Mr Hubby hari nie….harap2 dia bacalah yer ” Semoga ikatan perkahwinan ini sentiasa diberkatiNya, dimurahkan rezeki, semoga panjang umur untuk kita sama2 melihat anak kita membesar…dikurniakan cucu dan cicit…yang dapat kita saksikan perjalanan hidup mereka.Didiklah isterimu menjadi isteri yang solehah….anak yang mengenang jasa orang tuanya.
Semoga cinta dan kasih sayang ini terus mekar selama-lamanya.Amin.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: