Pizza OOO Pizza

#saper yer yang teringin sebenarnya nie?
Hari nie teringin sangat nak makan Pizza, sebenarnya lagi semalam dah hint ngan Mr hubby…..tp dia malas betul nak makan kat luar…so semalam aku berbuka dengan muka poyo jer..so kasihan punya pasal dalam keterpaksaan Mr hubby pun belanja lah berbuka ngan Pizza hari nie…..huhuhuh TQQQ Mr Hubby melayan kerenah kepoyoan wife mu nie…ngengada kan…..

So balik jer kerja tadi siap2 tukar baju harus mandi n asar dulu..ambil Aina kat taska and direct pi IOI Mall… lepas reserved n order sementara tunggu masuk waktu berbuka harus merewang ke Jusco kejap. Aina macam biasa excited terlebih……menonong jer jalan….lagi2 bila kat toys area.Dia terus mengelupur..kejap pegang tu kejap nak nie..at last tau tak apa yang dia pilih..aku yer yerlah tunjuk mainan for girl..boleh dia capai BOLA juga……huhuhu…dia dan bola memang tak dapat dipisahkan……

Start makan jer..mula2 Aina memang behave..sopan jer dia makan lasagne tu..dgn penuh perasaan…..lagi2 dengan sos tomato favourite dia lah tu…but a few minutes later….dia start buat hal….nak makan sos tomato tu jer……kejap2 minta..tak bagi meraung…..bila soup smpi tak nak lasagne nak soup pulak..nak makan sendiri tak nak suap….habis baju..bib tak bawa pulak…..separuh masuk mulut separuh lagi………habis tumpah……..wa…bengang nyer aku…sejak berbuka nie..tak pernah lagi rasanya berbuka dengan aman sejahtera…dugaan…sabar222222.
Aku and Mr Hubby pun makan lah dgn secepat mungkin ….huhu ..tak larat nak melayan si kecik nie…

#mula2 punya sopan dia makan kan
.
.
.
.
.
.
.

#lepas jer angin kus-kus dia dtg siap lah pening kepala nak layan..Dugaan

2 Responses to “Pizza OOO Pizza”

  1. NUR Says:

    yummy!!!sedapnya pizza!!

    i nk buka kt luar time weekend jelaa.tang bola tuh..same laa cam yana..mcm2 koleksi bola dia ade..bley wat muzium daa…

  2. mamaaina Says:

    Nur…

    pelik sungguh kan baby girl boleh minat ngan bola….benda lain dia akan buat tak tahu kalo juma si bola nie……kalo tak layan boleh meraung jadinya…
    depa nie boleh jadi team bola …bola apa erk takkan bola sepak…bola jaring jer lah..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: