Banyak nyer warehouse sales…

Koyak……rabak lah poket aku bulan nie….aku nie pantang sikit dgr sales lagi2 warehouse sales.
Awatlah this month byk betul warehouse sales yg harus di terjah.mentang2 raya dah nak dekat…..nasib baik nafsu masih terkawal.
1) Hytex sales – selamat diterjah….

2) Padini WHS sales- mungkin tidak akan diterjah

3) MATTA Fair – harus diterjah

4) Kiko WHS sales- Next week -terjah jugak lah…alang2 dah dekat

5)Bata WHS – kat Klang…worth it ke tidak tak tahu pulak – macam malas jer nak terjah

alangkah seronoknya kalo…………

Tapi…at last

.

.

.

.

#shopping biarlah berpada-pada……………………………
.
.
.
TAPI ….syokya terapi shopping nie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: