Aina’s Room Inspiration

Petang2 cam gie nie, macam biasa kalo aku enggak busy….jari jemari ni start lah dok mengodek2 keyboard menjelajah seluruh pelosok alam maya.

So,cuci-cuci kan mata anda melihat keindahan…ini…saja cari ilham untuk Aina’s room.
This Entry juga special utk Mr Hubby.!!!
Usha..usha…yeerrrr



#planning for this Saturday.

1) 10am onwards :Hytex Warehouse sales di kepong.Akan ku heret Mr Hubby together2 n liltle princess akan ditinggalkan di taska.Tak kuasa aku nak bawa sama.
2) Lepas tu, maybe pi MPH warehouse sales kat Bandar Utama.

One Response to “Aina’s Room Inspiration”

  1. Nazathul Hamimi Says:

    memang cantik rekaan bilik untuk girls.. banyak pilihan, tak macam bilik boys..

    nak g hytex?? saya baru gi minggu lepas.. pergi awal2 tau, sebab kalau lambat, nanti orang dah rembat yagn cantik2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: