Entry on 080808

Saje je aku open this entry,konon nak meninggalkan jejak kan hari nie the uniqueness date 080808.
Mesti ramai yg tunggu tarikh nie untuk kahwin,yg nak bersalin tu kalo boleh nak paksa baby keluar hari ini jugak….kihkihkih

Chinese people memang suka this no.They consider it truly lucky.China goverment pastikan pelancaran sukan olimpik on 08-08-08 at 8:08:08 pm.Cayalah…!!

Hari nie,tak de apa yg special pun untuk aku.Just keje,lunch hour pi menghabis kan duit kat Metrojaya Sg Wang coz redeem vouncer….sempat lah merembat baju raya Aina…Aina lagi.
Esok awal2 pagi nak balik N9,mak den buat kenduri tahlil untuk Arwah tuk aku……kono balek nie…kang mak den bising…..

Oklah …tak de idea malam2 nie nak mengarut dalam this blog.
Chau chin chau…:-)) Happy 080808 days (terlewat sungguh aku wish)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: