Baby Sling

2 Responses to “Baby Sling”

  1. Nazathul Hamimi Says:

    memang best pakai baby sling ni.. masa saya gi bandung last year, emily baru 8 bulan.. memang asyik gendong dia dalam sling jer.. ialah babykan asyik tido jer.. senang sikit nak bershopping🙂

  2. mamaaina Says:

    tu lah nampak macam senang jer…lagi2 skg nie Aina suka sgt minta dukung malas nak jalan n tak mau duk dalam stroller…maybe boleh try kot….la nie try nak cari fully combed yarn…kalo kat office nie ada stock.Bila baca website tu kena sediakan 5 meter kain …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: