Kempunan

Cuba perhatikan secara terperici gambar nie,
Hahahah…cempedak ini dibeli oleh MrHubby di pasar malam semalam, excited sungguh MrHubby ingin memakan cempedak goreng….
Awal pagi tadi,dengan bersemangat waja untuk menyediakan sarapan pagi.Setelah tepung siap dibancuh oleh MrHubby..dia pun mula membuka cempedak tersebut…tetapi alangkah terkezutnya MrHubby apabila cempedak yang dikopek itu..hanya terdapat 2 ulas sahaja..hahhahaha…alangkah kecewanya MrHubby..kempunan betui……bau punyalah kuat satu rumah..tapi bila buka takde isi..just 2 ulas jer……ngabihkan boras jer…hahahahha

2 Responses to “Kempunan”

  1. arina Says:

    hiiiiiii… akak suka bangat cempedak ok!!!

    entah bila nak makan lagi nih! serious akak boleh habis sorang sebijik cempedak tu. tapi selamat la lepas tu penuh getah satu tangan hihihihh!

  2. mamaaina Says:

    ala…sis beli jer kat pasar malam..sure ada punya..nie sah memang hantu cempedak smpi habis sebijik dikerjakan.hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: