Melencong ke Cosway Stock Warehouse Clearance

#this picture je yg sempat snap….ntah apa2

Lunch time tadi….sempat melencong ke Time Square..kan ada Cosway Stock Warehouse Clearance. Same as Warehouse Clearance last222 year….crowd macam biasa la dah namanya sales…but worth it going la..kalo u all don’t mind old stock n bersesak2 dalam tu…aku dah lah flu ni ha….dok bersin je dalam tu…barang2 byk yg berhabuk…tak sanggup rasanya dok lama2…..tu lah padan muka sape suruh pi…
Sempat juga lah…mencapai some item for Aina…..n tupperware sikit….

Sesapa yg nak pi dgr cite the last day may be depa mark down the price ….

2 Responses to “Melencong ke Cosway Stock Warehouse Clearance”

  1. disya Says:

    hi mamaaina, 1st time bukak yr blog know u fr sns hehe… . u dah gi cosway whse sale, ape yang menarik tertarik? ble share some info.

  2. mamaaina Says:

    hy disya,
    macam i katakan, if don’t mind old stock….maybe worth it…byk CD for kids,toys esp.for boys, colors..(pencil/crayons) memang murah sgt,baju tido,electical products,cosmetic (takut nak ambil coz takut dah nak expired),tupperware,cookies,cakes etc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: