On Leave + Ayat-ayat Cinta

Ha!hari nie aku ambik leave coz ada exam..petang nie.So,pagi td hantar Aina ke nursery untuk tidak menganggu mama dia membaca.Sempat gak aku mengemas rumah nie…kalo tak macam kapal karam.

Aku dah dapat this book,order thru’ online MPH,punya malas nak membeli….n selamat smpi last Saturday tu pun aku tak de rumah, nasib baik jiran aku tolong terima courier tu.

Tak start membaca pun, org lain dah berapa kali khatam,aku baru terhegeh2 nak membaca…tak de masa lah wei…habis exam hari nie..baru aku start membelek kot.Sebab aku beli this buku,dgr kata feedback from readers semua memberangsangkan…so apa salahnya kalo aku pun baca jugak erk.

5 Responses to “On Leave + Ayat-ayat Cinta”

  1. wanie Says:

    wanie dah lama tak membaca buku..buku kat rumah tak habis2 baca lagi…hehehe

  2. Nazathul Hamimi Says:

    salam… suka baca novel yer?? sya pun suka.. nak2 alaf 21 memang syok abis.

    tengok novel ayat-ayat cinta ni cam best yer.. nanti nak try cari le

  3. mamaaina Says:

    wanie n nazathul,
    kekadang memang teringin sgt nak membaca…tp masa tu amt terhad, time free time tu lah sibuk nak tido,nak relax…kekadang curi2 gak membaca nie…

  4. mami hafiy Says:

    nanti mama aina buatla summary. saya malas nak baca tp org ckp buku ni best ehhehe.

  5. mamaaina Says:

    mami hafiy,
    letih gak nak wat summary nie,mane tak nyer dah 2 hari mebaca baru page 34..suku pun tak smpi.Kalo dulu satu malam boleh khatam satu novel.Skg..ade je benda yg menganggu mood membaca tu…malam pulak cpt je ngantuk..letih!bila lah nak khatam nie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: