Fuh selamat…

Suppose aku out station next week ke Batu Pahat atas arahan Bos aku…pi turun factory sana….ape ke hal nyer…tak kuasa sungguh aku nak ke sana…..lebih2 lagi bila dok fikir tinggal kan Aina..sungguh tak rela gitu….

nasib baik…..bos aku nie sporting….if can’t maybe next time la u….turun…next mth nampaknya aku kena gak lah prepare turun ke BP…

Batu Pahat to factory kita org ..yarn n textile product manufacturer semua kat sana….KL & Singapore office just sales n marketing dept…so job scope aku nie sales & marketing jer…. bila kena turun BP malas sungguh rasanya…..kalo Singapore ok gak….hahhaha!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: