Ikan Bakar oh Ikan Bakar

Lunch hour tadi , tiba2 teringin nak makan ikan bakar…..padahal baru Sabtu lepas melantak…..setelah belaku upacara punjuk memunjuk ngan hubby melalui sms..akhirnya berjaya gak aku ajak dia lunch kat Jln Bellamy belakang Istana Negara tu…

Ikut kan dia malas dia nak kuar jauh 2 semata2 untuk lunch……tp aku dok terbayang 2 je ikan bakar tu dari pagi……..hahahahha..jangan mare yer cik abang oiiii..sanggup juga dia pi teman aku lunch hour tadi….

settle..dah hal ngidam aku……

6 Responses to “Ikan Bakar oh Ikan Bakar”

  1. NUR Says:

    weh…ngidam2 ni bahaya weh…hehehe…lain mcm je nih…jgnla pregnant dulu..tunggu i ekk..boleh lahir sesama date mcm aina & yana..heheheh…

  2. mamaaina Says:

    ishhh…mana ader ngidam lain….

    tambah sorng lagi lambat lagi …hehhe

    ngidam ngengada jer

  3. wanie Says:

    wanie pun suka makan kian bakar kat situ..baru sekali je makan kat situ hubby bawak…teringin pulak nak makan kat sana lagi…hehehe

  4. mamaaina Says:

    wanie,
    makan tak makan,

    hubby tak pernah pi…tu la sebab ajak dia…

    lepas makan siap kata nanti kita pi lagi ye…hahahha…..suka aku mendgr nyer…..

  5. kuireena Says:

    wah.. sedapnya.. teringat plak kat air asam and kicap cili kat situ. Dulu kitorang rajin gak pegi, but since duduk seremban ni, memang tak merasa dah la

  6. mamaaina Says:

    kuireena,
    sedap sungguh yer…

    mai lah…bukan jauh pun serenban KL …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: