I really need this..


Aku rasa saat nie aku amat memerlukannya…I really need to treat myself….sepanjang weekends yg lepas…memang hari yg cukup meletihkan bagi aku….
Sabtu,
Aku bawa Aina ke KPMC…..still demam and batuk w/pun tak panas bangat….ear effection dtg balik maybe sebab tu kot demam.Cuma yang cukup meletihkan Aina tak nak langsung EBM just nak direct feeding jer….dah lah breast aku just one side jer boleh direct feeding….sampai luka dikerjakan Aina…teringat masa dalam pantang dulu bila breast penuh ngan susu….sakit wo…cam bengkak rasanya…menggigil bila aku direct feeding dia…tahan sakit yg amat sangat..tak pe demi anak.Newt week ada appoinment lagi ngan Paed maybe aku ingat nak buat pneumococcal vaccines….kesian aku tgk dia…..coz aku takut nanti ear effection tu melarat lagi pulak….
Lepas jumpa paed pi pulak Giant Kinrara nak beli barang skit……dia start buat hal taknak duk dalam trolly n tak nak jalan yg jadi mangsa mama dia nielah nak dukung…babah ambik meraung…..huhuuhu…sampai kebas tangan.
Ahad,
Pi register kat OUM for next semester…..hubby just tunggu dalam kereta tp malangnya Aina tak nak duk ngan babah dia …terpaksa aku seret sekali dia pie bayar yuran next semester n ambik module sekali…nasib baik behave…skit…tp still malas nak berjalan..terpaksa lah aku dukung lagi…
Lepas habis register so kitaorang decide pi One Utama ingat nak shopping skit tp Aina buat hal lagi….tak nak duk dalam stroller and tak nak jalan…terpaksalah gilir2 ngan hubby dukung dia….last tak beli apa2 pun..sebab duk melayan kereneh dia …… huhu..pulang lah aku dengan mood yg kureng sebab tak dapat shopping…badan lak letih nak mampuih

2 Responses to “I really need this..”

  1. NUR Says:

    I pon jeles tgk anak org lain boleh dok dlm stroller…baaikkkkk sgt..yana??bertuah!!!

    kalu dia tido je br aman nk b’shopping…dok dlm stroller tu diam2…

  2. mamaaina Says:

    nur,
    skg memang susah sangat nak bershopping kalo bawa dia….:tak bawak kesian kalo bawak menyesal…kihkihih..
    bukan letih shopping letih layan dia…stroller just jadi mainan dia je skg..sibuk nak tolak…kalo mood kureng skit…malas nak jalan lay down kat floor n suruh dukung dia…
    selalu ckp ngan hubby “anak org lain baik je kat dalam stroller tu…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: