Sign-up For Aina

#demam pun siap duk berangan lagi

Alhamdulilah,lepas dah satu perkara yg aku dok selalu tangguh nak buat, bukan takder yg duk propose aku..ramai dah..tp aku tak suka cara depa yg duk desak tu..kalau aku nak…aku akan cari depa and kaji sedalam2nya.

Semalam selamat sign-up for si kecik Prudential Takaful untuk dia….buatkan dia medikal kad and sikit saving….

P/s…Aina demam, teething problem lagi..gigi geraham dia nak tumbuh….tu lah si kecik nie time tumbuh gigi demam…demam…

skg cakap dah jelas skit..pandai tiru gaya cakap lala (si teletubbies tu) …..lala……byebye….eh oh….

new word Aina

1) tai tai (shy shy)

2) tik (cantik)

3) baby..babe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: