Tension

Modem broadband M***S buat hal lagi…..dah dekat seminggu aku tak boleh acsess kat rumah…tension aku..duk call CS dah tiga empat kali…macam2 dia suruh aku buat still…the same problem came out…..huahuaha…..susah lah gini….

Tadi lunch time aku pi Maxis Centre kat Sg Wang aku bawak modem nie sekali…kali dia suruh aku pi KLCC..tukar kat situ…siap pesan kat aku jangan pi tempat lain..kenapa? malas pulak aku nak tanya…malas lah aku nak pi KLCC tengahari buta nie…penat lah…call hubby dia suruh aku pi esok je…..

Laptop pulak hubby tengah re-format lah balik…..

Hari nie hubby aku cuti….nak sangat jaga si kecik tu..jagalah…tadi call…siap complaint kalo cam gini baik keje jaga dia penat betul…hahahah..padan muka..

2 Responses to “Tension”

  1. Mommy Hafiy Says:

    thanks for dropping by! :=)
    hehe..i kalau bengang2 selalu ckp kat hubby ok i go to work u dok umah jaga our son..dia sure akan balas takyah2 i pilih g keje lg kurang penat..hahaha..tau takpe!
    how old your aina?hafiy pon dulu2 susah gak nak gosok gg..skrg nih dah ok..mula2 tu i selalu bwk dia join i gosok gg..biar dia tgk..budak2 nih sukla meniru..bg jek berus gg kat dia biar dia main..lama2 dia ok nak i beruskan..tp jenuh la jugak brain wash dia..hehe..lesson tu saja2 jek nak bg clearer picture kenapa kita kena berus gg n nak ajar words berkenaan brushing teeth🙂

  2. mamaaina Says:

    hye..
    mommy hafiy,
    orang lelaki ingat kerja jaga anak nie senang jer….padahal jaga anak sugguh meletihkan sebab kita juga terpaksa jadi budak2 to enjoy dia org sekali,
    Aina baru nak masuk 15 month-old,maybe terlambat kenal kan dia dengan berus gigi so….dia jadi fussy lah..lagi2 kalo benda yg dia tak suka masuk dalam mulut dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: