Aina a little girl

p/s!!! sebelum…aku start stories about Aina’s development.Aku just nak lepas kan geram kat M***S!!!! line connection kat rumah asyik Server down jer..apahal…keja aku duk tutup buka tutup buka si modem tu….sakit nyer hatii!!!!!!!!

Aina dah 16 bulan this month cepat betul membesar anak dara aku sorang nie……tp dia pandai dah nak melawak ngan mama n abah dia…. setiap kali lepas mandi….(sebelum pi keja memang WAJIB aku yang mandikan dia)…..tak sanggup aku nak hantar nursery ngan baju tido…..n lepas mandi aku akan balut kan dia like a baby…..n dia pun perasan..dia macam baby gak..ngan buat muka ala baby tengah gedik nak nangis lah…siap buat memek muka…aku pun dok acah2 lah… perasan betul ingat dia kecik lagi ke ha pe……tp cute sangat bila dia buat muka tipu2 nak nangis….sejuk hati aku pagi2…..

tapi yang kelakarnya semalam abah dia mandikan dia..tiba2 hubby aku duk jerit dari bilik air……Aina poo poo sambil mandi…n dia pulak meraung terkejut tengok poo poo dia yang keluar..selama nie mana lah dia pernah tgk poo poo dia,sebab pakai pampers kan….mana nampak….terkezut kot tgk poo poo dia tiba2 keras lak tu…..kihkihhhhh pagi2 buat lawak budak nie..meraung2 dalam bilik air ngan abah dia….

Sekarang dia pandai main dengan bear n bebe dia( bear dia lah) siap tepuk2 bagi tido…dengan mulut kumut kamit macam baca macam selawat…pi dapur tunjuk spoon n bowl dia….acting bagi makan kat bear & bebe dia….sebijik macam mana aku buat kat dia……

note :
esok aku balik kampung….hua hua hua…hahahhaha…kampung aku ler!!!!!!!

One Response to “Aina a little girl”

  1. Webcam Says:

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations🙂. I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: