Aduh hai…

Tengahari semalam aku pie lah Berjaya Hotel & Resort nak buat booking ke Tioman, salah aku jugak duk tangguh awal2 bukan tak boleh buat reservation awal dah nak pergi baru terhegeh2 jumpa si Ain tu…ishhhh plan awal nak pi 2 May nie…tapi bilik penuh lah pulak mana taknya cuti labor day kan…..15 May bilik ada tapi flight Berjaya Air tu pulak full…so kita kita orang terpaksa lah terima hakikat untuk pergi 30 May next month…….bosan betui tak dapat pergi on date yang diidamkan…

p/s
malam tadi tido lewat..layan sikecik , semalam dia tido awal pukul 7 petang dah tido sekali pukul 10 lebih dia bangun…..dah tutup lampu satu rumah dia boleh jugak jalan sorang2 berani betui…pastu duk layan majalah pa ma tgk gambar baby sambil bebel2 atas katil…..alamak budak nie..at last aku paksa dia tido kasi ngempeng kul 12 baru lena…..

Kesimpulannya..jgn bagi dia tido awal at least sebelum pukul 8.30 malam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: