Book Fair

Hari nie, aku ambil half day coz ada exam pagi tadi…paper habis kul 11 lebih and masuk kerja balik pun lambat lagi so aku pi lah ke PWTC kan ada Book Fair…oklah tak ramai sangat orang maybe Monday kot…dapat lah grab a few books esp. for my lil. baby , my lil. sis yang nak ambil PMR this year and a few books for hubby n me….. dapat diskaun n memang berbaloi…..

p/s : penat sih hari nie….penat perah otak kot….nak tidooooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: