Huahahuhu_frust

Suppose on Saturday, memang dah rancang sangat untuk ke Smarts Kid, tetapi rancangan tu terpaksa dibatalkan.Kereta hubby meragam lah pulak….starter bikin problem…n kereta pun diusung ke bengkel.Tapi kalo kereta ok pun maybe tak boleh gak pergi…..lil. baby kesayangan ku demam lah pulak…so merengek jer lah….so kita orang just stay kat rumah SIL….biarkan Aina main ngan cousin2 dia tu…..n aku pulak pi urut…..adui mak aiiii…sakit gak mak cik tu urut dah lama….tak mengurut since the last one masa dalam pantang jer dulu….baru pegang sikit aku dah terliuk-liuk tahan sakit…..lama gak dia urut lebih sejam gak….segar betul lepas tu..kalo tak letih jer memanjang…..

Hari Ahad aku ader kelas sampai petang…..n memang dah takder mood ke Smart kids…badan lak sengal2 coz baru lepas ngurut….kereta hubby still kat bengkel…..n lepas habis kelas balik rumah tidur bersama2 Aina..ZZZZzzzzzz…malam malas nak masak….n kita org pie lah merasmikan seafood restaurant yang baru buka kat apartment sebelah tu……..mmmm…sedap gak….

Bila memikirkan susah gak satu kereta nie,kalo rosak haru satu rumah…nasib baik hubby ada motor,so aku start lah buat proposal to hubby for second car ….. so tak der lah depend sangat kat dia kalo aku ade class ke aper ker..kan…kan…..lagi pun kereta dia tu loan dah habis bayar just maintain jer…n dia sayang bangat nak trade in kereta dia tu…pi lantaklah….aku bukan aper…aku takut nak drive kereta dia tu….biasalah kereta org lelaki nie…macam2 yg diubahsuainya…so…ape kata lepas nie aku kira2 bajet ….. kalo ok…..aku suka yang ini…..comel,kecil….n paling penting jimat minyak …ok tak?

3 Responses to “Huahahuhu_frust”

  1. anamiraa Says:

    beli jgn tak beli. silver kaler tu amat cantik!

  2. NUR Says:

    hubby i pon syg banget kt kete dia…w/pun da x gerak2 dr tahun lps..wat tukun kat depan umah…jenuh da bgtau dia suruh jual..last2 maleh nk ckp da….maybelaa ade sentimental value kottt…kekeke..

    ha…belilaa 2nd car..mmg berbaloi!!

  3. mumaina Says:

    Sis, memang nak beli tunggu dia kata ok jer…

    nur,
    yerlah…kereta tu dia beli lagi zaman bujang ….. dulu nak beli tak macam sekarang ribu raban down payment nyer skrg tak der down payment pun boleh keluar kereta sebijik…..pastu dah modify macam2..tu lah sayang bangat…
    dia nie jenis kalo beli barang memang jaga betui…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: