Kecewa

Suppose last Saturday hubby,my lil. sweetheart n me selamat sampai ke Zoo Negara. Seperti yang anda sekalian maklum,last Saturday Lembah Klang dilanda hujan. So, plan we all terpaksa d’ tunda ke minggu ini.Nak pi on Sunday, aku ada class lah pulak..terpaksa mencancel kan n ya dengan hati yang terharu…sian my lil. sweatheart tu….tp at least dia bukan tahu apa2 pun..
Seperti biasa, weekends aku dipenuhi dengan pelbagai activities..busy lah….Saturday…pi merayau…n Sunday ada class until 2pm.N petang Sunday just decide duk rumah je…
Activities with my lil. sweetheart d’ rumah:
– Listen da music n dancing …. together2…(jgn tak tahu dia nie terrer oooo dance)
– Watching her fav. cd (teletubbies n barney)
– Layan her flashcard (esp. animal picture)
– Main buli2 mama..aku lah selalu jadi mangsa dia…tak boleh aku nak baring …duk memanjat atas mama dia nie jer….
– Help mama sidai kain
– Main air..(time mandi) buat bubble banyak2….dia ingat bubble tu boleh makan..sibuk nak capai masuk mulut
– Ngempeng..ngempeng…n …ngempeng…..
– main salam2 (satu hari kat berpuluh kali gak salam mama n abah dia) letih mak nak melayan
– TIDUR…..ZZZZzzzzzzz

2 Responses to “Kecewa”

  1. NUR Says:

    Hi mumaina…singgah jap kt cni..kengkdg best gak spend kt umah dgn anak kann…ni maknye yg frust x dpt g zoo ke, anaknye…?heheh

    i carik cd barney yg video clip…ade x…baby yana cam boring jek tgk yg complete tuh…

  2. mumaina Says:

    frust gak..hhehehhe.

    try cari speedy lah…ezy ker….banyak ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: