Off Day,Aku,Hubby and Aina

Jalan..jalan…with love

Dapat aku simpulkan…bahawa aku n hubby, both of us, memang tak boleh duk rumah setiap kali muncul weekends.Dua2 kaki merayap,n this habit dah jatuh kepada si lil. baby tu…tadi pagi2 kul 8 lebih kita org start warm up kereta pi makan nasi lemak kat Restaurant Rashid depan Ampang Puteri tu…..dari Puchong sampai ke Ampang..teruk betui..bukan ape hubby nak jumpa ngan kawan dia…tu lah sampai ke Ampang…tunggu punya tunggu batang hidung pengantin baru tu pun tak sampai2…so kitaorg decide alang2 dekat ngan Zoo Negara so, putar lah stering kereta tu ke Zoo, nyaris2 nak masuk parking Zoo,kawan hubby pulak call, dia dah nak kuar rumah, so hubby putar lah stering ke Tasik Tambahan, kedai mamak lagi…Arghh!!!! aku dah mula tension…..punya excited nak ke Zoo dah tadi..(hubby aku nie jenis tak suka hampakan kawan-manjakan sangat kawan2 dia tu)

Borak…borak..n borak…eson Sunday kawan dia ajak pi Seremban…coz esok majlis kat rumah pengantin lelaki..diaorg nie kawin last month…sok baru buat kat rumah kawan hubby aku tu…aku sebenarnya malas…tgklah esok camner..

Tengok jam dah kul 11 lebih..takkan nak gi Zoo…tengahari buta nie..tak kuasa lah aku..so putar lah stering ke Pavillion…ronda lah kitaorg kat Pavillion..tu…makan makan n makan …….bawak Aina ke Times just main2 ngan buku2 kat situ…n dia susah nak control sejak dah boleh berjalan nie…dukung tak nak..duk dalam stroller…lagilah haram…..siap buat kuak lentang kat floor Pavillion tu…dah parah budak nie…

Balik Pavillion pi pulak rumah SIL aku kat Kg Pandan, makan makan n makan…coz dia buat steamboat…..wei semalam aku timbang 53 kg hari nie naik 2 kg…tak sampai sehari…gara2 MAKANAN.

Dan sekarang semasa aku memblogging nie aku berada di rumah akak aku di Ampang…tido sini lah jawabnya….hubby kuar ngan BIL aku ker uptown Danau Kota….

N esok…tak tahu lah pukul berapa aku samapi ke rumah…n yg penting org yang paling seronok berjalan nie ialah AINA SARAH!!!!

Waaaa…aku nak balik rumah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: