Sexy baby

Aina posing at Sunway Pyramid
Today we all breakfast @ Pelita Restaurant Subang,hubby n me melantak tosai….hubby sampai 2 keping tosai dia sumbat in his stomach…n Aina as normal aper yg kitaorg makan dia pun nak sekali….tosai oklah for her.
Habis breakfast ingat nak singgah jap to my lil. brother…kat Subang…tp call not pick up….tido lah tu…so we all decide to window shopping @ Sunway Pyramid…new wings yg baru launch tu…oklah….kitaorg samapi around 10am n banyak lagi lot parking yg kosong…
So,Aina sajer kitaorg lepaskan dia berjalan…malas nak bawa sekali stroller…tu pic. atas..dia dah so tired to walk….
Singgah Jusco…n pick Aina’s pampers…stock kat rumah dah nak habis..puas window shopping…Aina pun dah ngantuk so kitaorg balik jerlah…banyak lagi assignment aku tak siapkan lagi nie…sok ader class…
OK Chau…

2 Responses to “Sexy baby”

  1. Fid Says:

    wow….sexyyyyyy

  2. mumaina Says:

    fid,
    habit dia skg suka tunjuk pusat…kalo cakap shy shy lagi dia sengih2 tunjuk kat kita…ishhhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: