**Nothing**

Just wanna to update last week activities…konon hajat dihati nak ronda2 sekitar Penang..konon nak ajak hubby pi Gurney Plaza…hampeh :-(( mak dia dok ajak pi ziarah pakcik dia pulak…n sibuk pi barang dapur coz Ahad ader kenduri….penat aku mengemas rumah…fuh..dah lah anak2 buah dia majoriti lelaki lasak pulak tu…pening akukemas bersepah kemas bersepah…Aina kemain seronok lah jumpa cousin2 dia….mentang2 dia yg paling kecil…semua berebut lah dok layan tuan puteri tu…
Mak Tok dia belikan Aina tudung kuit bangat…from Mecca…Aina memang susah nak pakai tudung / cap…kalo kita nak pakaikan gerenti cover kepala dia dgn tangan dia…tp kalo cakap hujan..hujan… atau jalan jalan insyaAllah dia akan pakai ….. control cun pulak tue…

p/s : Hp camera…blur skit

Lunch tadi aku sempat melencong ker Sg Wang…bayar Maxis Broadband…pastu pi shopping baju2 Aina kat Parkson..ok gak…dapat lah sambar 3,4 pasang ..baju aku hampeh tak de yg aku berkenan….cari bag….sampai lenguh kaki aku…at last jumpa satu nie oklah….kat ShopLot…hega pun oklah…..

Esok..company bagi half day..ingat nak bawa Aina kat office…coz ramai dah cuti…kalo hubby ok…lepas habis kejer aku balik lah kampung aku…..yabedabedu…

Ok..guys….

Chau..Happy Chinese New Year n Happy Holiday!!!

3 Responses to “**Nothing**”

  1. wanie Says:

    sama la cam irfan..mmg tak nak pakai topi..mesti dia campak..kecuali kalau kita cakap hujan la…baru la dia nak pakai topi

  2. Fid Says:

    gamaknya org TG mmg suka ajak org balik bercuti kat kg gi ziarah2 hahaha

    hehehe pakai tudung..amboi!

  3. mamaaina Says:

    wanie,
    cam faham jer erk hujan kena pakai topi…heheh

    fid,
    memang pun..time balik kg. sibuk lah MIL pi ajak kendurilah aperlah.kekadang tu terus terang jer ngan dia malas nak pi..heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: