"Me…Not Feeling Well"…Ting Tong(update)

*update latest pic. Aina (susah wo nak ambik gambar dia senyum skg)

I’m so not feeling well today.Actually, I haven’t been feeling too well for two or three days ago.Maybe due to flu kot.Nak kata demam tak jugak….pening pun tak…rasa ting tong aderlah…so lucky today PH n aku decide just stay at home..tidozzzzz.Tapi pagi tadi sempat gak menyingah kat Giant Bandar Kinrara..beli grocery + bawak Aina main playground kat sana.Huh…Aina dah start walking dah…terkedek2 macam itik pulang petang kihkihkih.Fuh…and she start to be all over da place exploring ntah aper kebendanya…pening2.
:-))
No idea to write..coz still ting tong nie…just paste da e-mail from babycentre.com abt 13month-old baby
“She gets better at expressing herself through words and gestures, she’ll enjoy being around other children. If you take her on playdates or to the park, you may notice that she plays near other children but not really with them. Experts call this “parallel play,” and it’s perfectly normal for a 13-month-old who still thinks the world revolves around her. “
(betui gak nie..)

Argh…esok keje …..ting tong lagi nieeee!!!!

7 Responses to “"Me…Not Feeling Well"…Ting Tong(update)”

  1. anamiraa Says:

    take care dear.

    selamat makan obat!

  2. mamadanish Says:

    take care n get well soon..ve enuf rest…
    nanti umah i kat BK9 siap..leh le kita gather selalu kat Giant bandar kinrara..

    Leh danish kawan ngan aina..hehhe..

  3. mamaaina Says:

    mamadanish..
    BK9 kat area ke Puncak Jalil tu ker erk?
    jadi beli yer?
    bila siap?

  4. mamadanish Says:

    ntah la area puncak jalil ke tak..
    tapi bk 9 la..yang ada phase warna..spektra(bk9a4),cahaya bk9A3..i yang cahaya…

    Jadi beli..last august..nx year ugust siap,,

  5. mumaina Says:

    selalu dok borak ngan Hubby kalo ader rezeki teringin gak beli rumah area situ…sebab privacy.Nanti boleh join kitaorg swimming kat Kelab Golf kinrara sebab tempat fav. hubby n Aina swimming on weekends.

    Lagipun skg highway Putrajaya-KL dah siap so kalo dari Kinrara just 10 minutes jer dah sampai KL.tol pun murah just RM1.50 jer…memang tak jammed.:-))

  6. NUR Says:

    Get well soon!:D

  7. mumaina Says:

    Thanks nur..;-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: