WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (update)

Aina dah kepenatan…nie penat giler lah nie….

3 Days & 2 Nights Stay In Berjaya Tioman Beach,Golf & Spa Resort
with return air tickets for 2 pax!!!!

Wei geng wa nak announce that wa akhirnya berjaya on lucky draw….wei seumur hidup aku tak pernah dapat wo….tu lah excited skit nie haaaa…
Wa pun tak sangka boleh menang..tapi bila DJ announce wa punya nama…menggiggil gak..kelam kabut cari ticket vouncer tu…
oklah…nak kuar nie…nanti wa sambung balik that stories camner wa boleh menang ker…..

****Update***Ingat tak before nie wa ada bagi tahu…yg dapat vounder bernilai RM200(nasib baik free).nak dijadikan cerita masa pagi tu…kononya tak nak spent any RM kat situ tapi disebabkan misunderstanding ngan minah yg jaga counter habis lebur RM200 dalam kotak lucky draw…..rupa2nya for enter the lucky draw suppose spent RM10 per entry..tp wa invest RM200 for lucky draw..so for makan2 tarak lah…terpaksa kuar RM sendiri beli vouncer lagi yerlah abis wa nak makan aper kan….

Ramainya manusia aku rasa kalah lah Jom Heboh..mana taknya company nie banyak anak syarikat…so crowded bagai tak ingat lah….

Bila dah leburkan RM200 dalam lucky draw memang frust….nasib baik dapat extra RM150 coz hubby friend kasi …hehhe..tapi tak leh nak spent pun…sebab nak main game fuhhhh punya ramai org…nak spent kat food pun…dah licin semua stall..so aku decide tg last vouncer ni sumbat dalam box lucky drawn jer..at last yg last kopek nie lah menang…yg kelakarnya masa time nama wa dok disebut wa sibuk tgh BF Aina…kat tepi2 kerusi tu..lintang pukang wa lari naik atas yerlah 2, 3 kali jugak lah nama wa diumumkan….depa ingat wa dah blah…..gabra beb tak sangka boleh menang….tapi berangan jugak nak dapat..sebab sebelum tu hubby dah ajak balik…tapi aku kata tunggulah kejap dah alang2 dari pagi sampai kepetang nie..mana tau dapat….konon2 berangan nak GrandPrize ..MPV tu…..

At last…tunggu yer Tioman maybe on April kita orang sampai di sana…..nie kena saving skit nie…w/pun free tapi nak enjoy jugak…rezeki kot..sebab sebelum nie wa memang dah plan for vacation tapi tak decide ke mana….Pulau Tioman not bad aper….ok tunggu wa and family soon..Peace!!

5 Responses to “WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (update)”

  1. anamiraa Says:

    jelesss sehhhhh!!
    bestnya!!

    bila la gamak nak pi tuh? ;-P

  2. mumaina Says:

    sis,
    jgn jeles2…jomlah join tp semua ditanggung sendirilah…tp nak discount bagi tahulah…boleh pakai hubby/saya punya staff price…
    Plan early April…

  3. NUR Says:

    MamaAina!!congrates… akhirnya bad spell x menang lucky draw broken juga..muahaha…

  4. rizza Says:

    congrat!!!
    best nye FREE tu hehheh

    enjoy!!!

  5. mumaina Says:

    Nur & Rizza,
    Thanks…maybe rezeki Aina kot…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: