Gatal Tangan

Disebabkan kegatalan tangan aku semalam…try to customize layout blogger…so layout aku semalam jadi haru biru…sampai aku blur tak tahu nak buat aper..ntah macam mana aku ter switch template..lagi2 bila aku try to edit new HTML template ..n blogger reject the request…langsung macam2 coding yg kuar…biru mata aku…kihkih..tulah aku nie kan gatal menukar…lagi satu habit buruk aku nie cepat boring tengok sesuatu benda tu…n start lah tangan aku nie menggodek…padahal…dah ler this week kejer menimbun…sempat lagi tu….ishhhhhhhh..
Ah forget it….!!!

Ha….esok ader carnival company aku kat Bukit Jalil Golf Club…hahahaha…suppose staff kena beli one booklet coupon to entry, RM10 per booklet…yang syok nyer aku dapat free jer….bos aku yg baik hati tu bagi….bukan skit wei…..RM200 tu…melantak lah aku kat sana..apalagi aku contact my Sis and SIL to join da group…n depa terus confirm to follow….
Esok boleh aku bersuka ria di sana…………. Peace!!!!

2 Responses to “Gatal Tangan”

  1. anamiraa Says:

    wehh bestnya! akak paling suka bawak family pi tempat makan vogue2 gitu!

    enjoyyy!!!!

  2. mumaina Says:

    Sis…
    nasib baik free Sis…kalo tak kopak gak tengah2 bulan nie…
    tulah…kita nie bukan boleh ader masyuk skit..sibuk ligat kepala otak nak fikir makan kat ner….sebab dua2 kaki makan…nasib baik semua lemak terkumpul berpindah kat cik abang..ahhahahhha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: