Aina’s Growing Up..

Aina is almost one years-old + 1 month.. n I can’t believe how quickly this has all gone by.Arghhh cepatnyer membesar my lil. sweet heart nie…..she understands so much….apa yg aku katakan…dia tahu aper tu cat,bath,bird,ball…etc…
Pantang listen the music….n fav. song is This Old Man….sure clapping bagai tak hingat punya…

Anyway, her rate of development is still on a +ve slope.Walaupun dia just start bertatih..every one in a while, she’ll balance herself on her feet without support.

You know what, her voice is getting stronger and her vocab. is getting tough, along with “ba..abah..”…..”ma…mama”….”ta..ta..ta”….”la..la..la”(she’ll follow me if I say lalalala)….”yehhh”(ayat kalo dia berjaya do it something yg kira power gila lah…like susun small cube ke atas)…but the famous word is “ABAH”…tension aku…

Altho. skrg nie she still cannot walking…but I’m bettin’ that she’ll walking soon..which is really soon….tunggu…..

4 Responses to “Aina’s Growing Up..”

  1. mamadanish Says:

    mamaaina..
    DAnish pun asyik ayah..ayah..jarang sungguh mama mama..:(takpe2..saya pun masih bersabar menunggu..

    Dulukan masa umur below 1 yr,danish kurang bable..tapi skang adoooiiii…non stop..

    Yang syoknye..bila kita sebut lalala..dia ikut lalala..pastu ayah..of course la ayah ayah..tapi bila mama..mula la diaslang skit..nya nya..huhhu..tapi takpe as long as diorang sihat n normal..dah Alhamdulillah kan?Tak semestinya if umur 9 bulan dah pandai jln/ckp, penentu diorang akan jadi bijak pada masa depan..takder kaitan kan?So better kita njoy every moment;)

  2. mamaaina Says:

    mamadanish..
    yup better we enjoy evry moment…kalo dah start berjalan…sure kita akan rindu banget time dia baby…

  3. anamiraa Says:

    *sighh*

    ye betoi bebenor tu. pengalaman akak yang anak empat ni pun macam tu jugak. bila dah start dapat kaki tu cepat aje besornya. rindunyeeee kat baby! tapi nasib baik breastfeeding arina so the bond is still very much there walaupun tak la melekat sokmo macam dulu…

    best kan baby nih? so sweeeeet gitu!

  4. mamaina Says:

    Sis…
    Rasa cepat betui dia membesar cam tak puas rasanya tengok time dia baby dulu….miss that moment:-((

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: