Motivation

Semua orang need da motivation to build up personal achievement.So,sekarang aku really need da motivation..to achieve all my 2008 goals.Lagi2 early January ni aku tersangat2 lah memerlukannya macam rasa down kejap…..but aku tahu I need to wake up from mimpi2 yag tak pasti dan aku mesti merealisasikan all my dream before umur aku sampai ke angka 3+.Aku masih ader 4 years++ untuk menjadikan all my dream come true.
Why people nowadays always thinking about money especially…sebab jawapan nyer senang jer kan…dunia sekarang memang dunia duitan….

MOTIVATION for me…..
(nampaknya aku lah yang kena motivate kan diri aku sendiri)
Go!!Go!!Go!!

Don’t make your goals too easy; you’ll be cheating yourself.

2 Responses to “Motivation”

  1. anamiraa Says:

    dear sis,
    don’t worry, masih muda lagi…! yes go grab your dreams! don’t even let 1 year go to waste! (sebenarnya cepat aje setahun tu berlalu!)

    have fun achieving your goals! can always come to me for motivation! i’ve got loads to share ;-)))

  2. mamaaina Says:

    Sis Ana,
    Thanks dear….
    lepas nie kalo rasa down jer….sis kena rela menjadi penguat semangat yer….:-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: