Goodbye 2007 and Welcome 2008

Bye bye 2007 and welcome 2008.2008 just began and first of all I want to wish everyone a HAPPY NEW YEAR semoga tahun nie lebih bermakna.

Walaupun aku tahu ada some wishlist yg tak kesampaian last year, I’ll continue to bring my wishlist last year untuk direalisasikan this year.

Aku dah senaraikan 10 wishlist for this year harap2 semua tu akan tercapai.Semua perancangan aku dah senaraikan dan insyaAllah akan terlaksana.

New year eve just celebrate kat rumah SIL coz condo dia betul2 opposite KLCC try ambil gambar masa bunga api tapi tak clearlah hampeh….

2 Responses to “Goodbye 2007 and Welcome 2008”

  1. nonie Says:

    Selamat tahun baru mamaaina & family… semoga tahun mendatang ini membawa lebih kebahagian & kecemerlangan buat kalian.. AMIN!!!

  2. mamaaina Says:

    thanks
    nonie….semoga nonie and da family pun mendapat keberkatan dariNya dalam menempuh 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: