Super Relax Week

Tag: Super Relax Week in da Office

Yo…this few days nothing much happen..this week has been relax week for me (probably my first relax week in da office for along time)..yer ker?maybe kot..bos taken da leave until next year…(horay!!!),my officemate some of them clear da leave…and me simpan for next week for Raya Haji Holiday(6 days)..coz I deserve for it..
Skg pun..semester break…n dapat lah relax ..clear kan apa2 yg dok serabut nie…
Hubby sent da sms tengah hari tadi..”jom pi zoo,this Saturday…” mimpi aper?
thinking first yah…

Cuti panjang nie,Hubby cadangkan nak pi bercuti…..wei..aku bising tengah bulanlah..no budgetlah…sabar erk tunggu bonus erk….mesti dapat tahun nie kan?HOPEFULLY…tapi aku sure tahun nie mesti ader bonus….akan ku tunggu…!!!!

P/s
…tadi balik keje my neighbour tegur…nak tahu aper dia buat aku tersenyum lebar sampai skg…”ingatkan sapa tadi,slim erk nampak skg”…hubby aku cam tak caya siap tanya balik “apa kak?slim?”..dengan nada tak puas hati..slim aper…54 kg + 168cm…slim kan?alah…anak baru sorang kan bolehlah maintain lagi…cuba kang masuk 2,3,4,5,6..ish banyak pula..heheh…tak sempat nak maintain kan..? .aku nie takde lah jaga diet sgt…semua sapu..tolak batu kayu jer…alhamdulilahlah skg masih boleh dikawal…

P/s
..tadi berjaya menyiapkan projek flashcard for Aina,ala2 Glenn Doman gitu,projek yg dah lama terbengkalai..sampai card manila tu…pun aku tgk cam tak bermaya…kalo ma_danish terbaca entry nie mesti tersenyumkan?

For my little baby Aina,
Beberapa jam lagi dah masuk setahun…tapi aku tetap rasakan dia tu still like a baby…me her mum and hubby her ‘abah’ did love her so much.If she was the princess, we were her bodyguard. Her lady-in-waiting. Her everything.
Birhtday party Aina,dlm rancangan buat masa Raya Haji nanti kat kampung aku….nak buat kat sini malas rasanya…..malas nak mengemas rumah….terukkan aku nie..hehehhe

2 Responses to “Super Relax Week”

  1. ms lola Says:

    mamaaina,
    i really like the quote by mark twain tu. nanti nak letak kat my blog!!

  2. Mamaaina Says:

    ms lola….
    letak….lah…:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: