Jom Heboh…

SIL called this morning coz suruh temankan her family pi Jom heboh….jauh langkah lah depa sebab husband balik Morocco, so hubby bawak lah 2 anak buah tu,SIL,aku dan Aina ke Shah Alam.Ikut kan hati malas nak pi, sebab panas bangat lah….kalo nak pi aku prefer pi pagi2….tapi tunggu depa punya pasal pi pukul 10 lebih matahari pun dah tercacak…panasnya Ya Rabbi,ramainya umat-umat yg bergedong2 beli macam2,padahal aku rasa tak lah murah manapun…..tpi nafsu dan duit orgkan…aku just beli Calsium tu jerlah..sebab Aina suka makan…yg lain2 tu tak menarik perhatian aku langsung..bukan sebab kedekut tapi…membazir bukan makan pun..kat umah aku ngan hubby jer..
Sian tengok Aina berpeluh sakan dia, just sekali round je, berhenti kat booth pun semata2 SIL nak beli something….takder nak menyinggah lama2 pun..tak larat lah..tak sampai sejam pun kita kat situ agak2 SIL puas shopping kitaorg pun baliklah…

2 Responses to “Jom Heboh…”

  1. anamiraa Says:

    amboi tukar kulit yee.. cantik la! ya allah pegi ke sure heboh tu? akak tak lalu nak bawak budak2 pegi situ.. macam tak keruan aje he he he he

  2. Bonda^Aina Says:

    temankan SIL,ikut kan hati malas nak pi,dah pi nyesal giler:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: