PC Fair

Lunch tadi sempat merayap kat Conventian Centre(PC Fair) hujan renyai aku redah jer, sebab aku ada tujuan nak pi sana sebab ingat nak install maxis broadband kat rumah.Jumpa sorang minah nie Cyndia staff maxis lah, lepas dia bla bla bla..aku fikir jap yerlah sebab ader promotion kat PC Fair nie for 3 days jer, aku just bayar RM100 for activation,n waived 33 for 3 month for fee.Aku ambik starter pack yg RM68 tu jer,so for first 3 month aku just bayar RM35 jer lah…nie tgh pakai lah nieeeee..hhehehehe…senang aku nak buat assignment kat umah.Baguslah betui,just 5 minutes aku set up dah boleh terus surfing….baguih…baguih…

2 Responses to “PC Fair”

  1. anamiraa Says:

    nasib baik tak pegi sabtu pagi. kot tak mesti kita terserempak kat sana kan hi hi hi hi

  2. Bonda^Aina Says:

    tu lah tapi ramai sgt org..sebab dekat ngan office pi hari Jumaat jer…senang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: