Raya ?

Masuk this year dah 3kali raya aku celebrate with ling(singkatan for darling that I called him),1st raya aku celebrate with ling,time tu baru jer lepas kahwin inai pun merah lagi hehheh,I’m so excited that time,coz first time I dapat cium tangan suami di pagi raya.syahdu sungguh masa tu.That time,yg aku rasa paling sedih coz first time juga aku sambut raya jauh dari mak aku,abah aku,adik n my sis,atuk aku,auntie2 ku…my cousin2 coz…aku sambut raya kat Penang umah ling.Sedih masa tu pendam jer….but aku dapat new experiance sambut raya cara org utara,yelah selamat nie sambut kat Johor manalah sama kan?

Second year,I’m pegnant kan Aina..that time double excited akhirnya dapat gak beraya with my mum n family..n atuk kesayangan ku.Dapat lah beraya sakan masa tu even perut aku tgh memboyotkan Aina masa tu.Sian ling,dia pulak 1st time beraya jauh dari family..yelah selama nie duk bawah ketiak mak jer…anak mami lah katakan.

This year,terpaksalah ikut giliran…….my ling turn to back Penang…but aku tak kisah walaupun sebenarnya aku memang kisah…….huhuhuhu….tapi yang paling best this year we will celebrate with my cute,my little,my heart,my inspire,my lovely daughter Aina….yes…..I’ve a baby…..n I’m so excited to raya with her.Takpe…to my mum,waiting me maybe on 5th raya I’ll back to N9.

One Response to “Raya ?”

  1. wanie Says:

    selamat hari raya dari irfan n co…maaf zahir batin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: