Busy weekdays and weekend

kejap jer erk dah 2 minggu kita berpuasa,lama gak tak tulis something dalam nie,busy yg teramat lah sgt last week sampai terbawa2 ke this week.Busy ngan kerja yg menimbun banyak pulak shipment bulan nie poning kepala den,busy ngan kelas lagi,pastu busy ngan Aina ,bapak dia n bla bla bla…….
Last weekend sempat lah berbuka ngan my sis n SIL ,makan ramai2 baru best skit erk.
Aina skg dah banyak menunjukkan perubahan…ishhh dah pandai nk kedekut toys kalo dia tengah main jangan harap kita nak ambil gerenti menjerit garang betui budak nie…kecik2 dah pandai….
sabtu nie maybe balik kampung aku…yelah raya tahun nie tak dapat raya sana…kena turn balik Penang tahun nie…nasib badan lah……….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: