First Ramadahan

Hari nie first Ramadhan both of us sambut dengan adanya Aina,mesti havoc punya raya this year kan, tapi sedih skit lah aku sebab this year tak dapat balik Johor, coz balik umah hubby Penang,last year dah turn aku,so this year kena consider lah emmmmmm….
Tadi sahur sempat goreng ikan keli lagi,buat oat,makan nasi sampai sendat perut aku, yelah nak make sure supaya bekalan susuibu aku nie cukup for Aina n supaya aku tak der le lapar coz Breastfeeding.Baguih jugak minum oat nie rasa bertenaga jer sepanjang hari.
Tadi buka puasa,beli lauk dah sip jer,pi bazar kat Bandar Kinrara, beli masak lemak ikan keli(ikan nie laie),paru goreng kicap,sambal ikan bilis petai,kuih ubi,kuih pelita n tu jer kot.Tak baik beli byk membazir kan amalan evil.hheehe..
Nasib baik Aina tak dok ngacau masa berbuka tadi..upah dia tgk Teletubbies..leka lah kejap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: