Welcome baby Putri Qistina Aishah

We got sms from our friend Tg.Mahathir and Kak Ros,yang diaorang selamat melahirkan baby girl pukul 11 pm on 1 sept 07,di KPMC Bandar Puteri.Tahniah buat both of you.Ruginya coz one day after 31st August.Kalo tak, boleh jadi anak merdeka.Tak kisahlah yang penting semuanya selamat kan Kak Ros.Tadi kitaorg sempat lah pi tgk baby tu,coz hari nie still cuti lagi,balik dari kampung pagi tadi terus pi rumah diaorg tgk baby….sebiji papa dia.Tak sempat lah ambik gambar baby tu..tak pe rumah dekat jer…nanti pi lagi yer…sian diaorg ambil org gaji semata2 nak tolong Kak Ros dalam pantang ,tahan sehari jer dah pun lari…ishhhhhh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: