Balik Kampung

Yahoo!!suka la Aina hari balik kampung .Bertolak dari Puchong pukul 8 am sampai Gemas around 10.30 am.Tengok2 rumah sebelah ramainya orang ader kenduri rupanya…langkah kanan nampak nya kitaorg makan nasi kenduri lah.Sebelum sampai tadi hubby sempat singgah Kuala Pilah apalagi beli favourite ulam dia lah PETAI.Banyak betui borong mentang2 murah,mana nak dapat kat KL hega macam tu….
My sis dah sampai dulu sebab dia start cuti on Thursday…sukalah cousin Aina tu,si YUYU and AYOI bila namapak mangsa buli diaorg datang..hehehe.
Esok balik Segamat to attend my cousin wedding.Maybe tidoq umah atuk,lama tak balik tengok dia…cam mane lah atuk aku tu…

2 Responses to “Balik Kampung”

  1. wanie Says:

    best nye aina balik kg..dok puchong ye…kat mana?

  2. Bonda^Aina Says:

    kinrara…wanie duk Puchong jugaj ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: