Petang yang bosan


kes boring tahap gaban la nie, dok dekat tingkap dalam office tiba2 dapat idea merapu…..ambil gambar klcc………………bosan sungguh pemandangan.Tengok hutan batu nie.next month 7 Sept ader MATTA Fair kat PWTC,aku ngan hubby dah plan nak cari pakej yg sesuai untuk bercuti…..last year dah bayar booking ke Langkawi last2 cancel tak jadi pergi,yelah tgh sarat mengadung……this year nak bawak my little Aina bercuti Langkawi jugak kot……………Last eyar dapat pakej RM350 for 3 days 2 night (2 person) ok lah, Hotel 4 star depan pantai gitu,dapat kereta sewa free,ticket kabel car, breakfast for 2, pusing2 pulau………..tapi tak pi tu yg sedih tu..tahun ni kena pie jugak aku tak peduli………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: